Onze categorieën

Carnavalswagens massaal in de verkoop

Het zit er weer bijna op voor de carnavalsvierders. De praalwagens hebben hun dienst bewezen. Nu het feest der feesten achter de rug is, worden tientallen carnavalswagens te koop aangeboden op 2dehands.be. Wie een kijkje neemt op de “Feestwagen” categorie van de grootste Belgische zoekertjessite stelt vast dat er meer dan voldoende aanbod is, in de meest uiteenlopende thema’s. En ook de vraag volgt blijkbaar, zo blijkt bijvoorbeeld uit de zopas verkochte “1001 Nachten” praalwagen uit Ravels die voor een vraagprijs van 4.500 euro werd aangeboden.

Grote en mooi afgewerkte praalwagens worden vlotjes aangeboden voor minstens 3.000 euro. Voor 3.400 euro word je eigenaar van een driedelig ridderkasteel, inclusief draak en 2 paarden. Liefhebbers van videogames kunnen op 2dehands.be terecht voor een originele Super Mario praalwagen.

Ook carnavalliefhebbers die houden van animatiefilms hebben keuze te over. Een praalwagen met als thema Alladin is te huur in Dison (Wallonië). Fans van de Lion King kunnen zelfs kiezen: een praalwagen met nagebouwde Lion King en bijhorende kledij is te koop vanaf 1.850 euro in Maasmechelen. Een andere praalwagen met daarop Simba en Nala wordt in Brakel aangeboden. Over de prijs van deze wagen valt te onderhandelen.

 

Over 2dehands.be
2dehands.be werd opgericht in 1999 als een van de eerste zoekertjessites in België. Intussen is 2dehands.be met 42 rubrieken bijzonder populair: het aantal bezoekers stijgt nog elke dag. Zowel particulieren, als kleine en grote bedrijven bezoeken 2dehands.be: goed voor zo’n 700.000 bezoekers per dag. Samen kopen en verkopen ze nieuwe en gebruikte items en diensten. Elke dag worden er gemiddeld 60.000 nieuwe zoekertjes geplaatst. Van kleding en verzamelobjecten tot auto’s en huisraad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *