Onze categorieën

Carnavalswagens nu al te koop op 2dehands

Het carnavalsseizoen is nog volop bezig, maar nu al duiken de eerste carnavalswagens op op 2dehands. Wie er vroeg bij is en nu al aan het volgende seizoen denkt, kan dus zijn slag slaan op de handelssite. Je vindt er momenteel tientallen praalwagens in de meest uiteenlopende thema’s: van de Flinstones over een prinsessenkoets van Assepoester, tot een heuse piratenboot.

Carnavalsgroepen hebben er vaak maanden werk ingestoken, maar nu de praalwagens hun dienst bewezen hebben, worden ze massaal te koop aangeboden op 2dehands. Voor 3.200 euro is deze ‘duivelse carnavalswagen’ voor jou. Met deze carnavalswagen in het thema van 1.001 nachten, maak je veel kans om in de prijzen te vallen. Zo werd deze ‘prijzenpakker’ dit jaar onder meer eerste in de lichtstoet van Neerpelt. De kameel kan op en neer bewegen tot een hoogte van maar liefst 8 meter.

Altijd al gedroomd van een middeleeuws kasteel, dan is deze wagen uit Tongeren misschien wel iets voor jou.

Petra Baeck, woordvoerster van 2dehands: “Het leven staat nooit stil op ons handelsplatform. Terwijl je maandenlang tijd, energie en geld stak in de opbouw van een carnavalswagen, is die na het feest der feesten voor jou niet meer bruikbaar. Door de wagen te verkopen via ons platform, kan je er wel een andere carnavalsgroep blij mee maken. Bovendien verdien je er zo nog een mooi bedrag mee dat je kan spenderen aan je volgende praalwagen.”

 

Over 2dehands

2dehands werd opgericht in 1999 als een van de eerste zoekertjessites in België. Intussen is 2dehands met 42 rubrieken bijzonder populair: het aantal bezoekers stijgt nog elke dag. Zowel particulieren, als kleine en grote bedrijven bezoeken 2dehands: goed voor zo’n 3,2 miljoen bezoekers per maand. Samen kopen en verkopen ze nieuwe en gebruikte items en diensten. Elke dag worden er gemiddeld 70.000 nieuwe zoekertjes geplaatst. Van kleding en verzamelobjecten tot auto’s en huisraad.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *